Rustplek

RUSTPLEK EN ZELFBEDIENINGSTERRAS

De rustplek ligt zowel op de route van het Pieterpad als op de route van het Drenthepad. We wonen aan diverse fiets –en wandelroutes. Een bord op de oprit van ons huis geeft aan dat de rustplek open is en dat je welkom bent.

Openingstijden

De rustplek heeft een zelfbedieningsmogelijkheid. De rustplek is alle dagen geopend van 1 maart tot 1 november. Je kunt er terecht vanaf 8 uur ’s ochtends tot zonsondergang ’s avonds. Je kunt er je meegebrachte broodjes opeten. Een deel van het terras is overdekt. Er staat een collectebusje. Daar kun je het geld in stoppen. Er is geen mogelijkheid tot wisselen. Lukt het je niet om gepast te betalen, dan kun je het bedrag overmaken op NL93INGB0007391783 t.n.v. E. Vos.

Te verkrijgen

Er staat een watertank en een waterkoker. Met theezakjes, bouillonzakjes en koffiezakjes kun je zelf koffie, thee of bouillon maken (€1). Suiker, zoetjes en koffiemelk is aanwezig. In de zomer staat de koelkast met vriesvak bij het terras. In het vriesvak bevinden zich ijsjes: waterijsjes (€0,50), chocoijsjes en cornetto’s (€1).  Verder is het volgende te koop:

  • Kleine flesjes multivitamine en sinaasappelsap (€0,80)
  • Kleine blikjes cola en cola light (€0,80)
  • Flesjes water (€0,40)
  • Mars, Snicker en Twix (€0,60)
  • Mueslirepen (€0,40) en Peijnenburg notenreep (€0,70)

Boekenkast

Op het terras staat een boekenkast gevuld met allerlei boeken. Deze boeken kun je gratis meenemen. Je hoeft er dus ook geen boek voor terug te zetten. De boekenkast wordt regelmatig bijgevuld door Scrooge & Co (zie Facebook). Als je boeken kwijt wilt, kun je contact opnemen met ljharryvan@live.nl of 050-4096305 bellen. Leo Harryvan woont in Noordlaren.