Overnachting

OVERNACHTING IN DE PIPOWAGEN

De Pipo staat op de grens met Midlaren en Noordlaren, oftewel op de grens met Drenthe en Groningen. Hij staat aan de rand van het Noordlaarderbos, helemaal achter in onze grote tuin met veel privacy. Het is er stil. De reeën slapen in het bosje op nog geen 100 meter afstand. Je hoort allerlei vogeltjes. In de buurt zijn op loop –en fietsafstand diverse leuke restaurantjes. Bijvoorbeeld eetcafé De Lanteern in Noordlaren. Indien gewenst kun je fietsen lenen om een restaurant of eetcafé te bezoeken.

Inrichting Pipo

Twee eenpersoonsbedden, een keukenblokje met koud water, een klein chemisch toilet, elektrisch kacheltje en een tafel met twee stoelen. Er is wifi. Ook zijn er spelletjes en boeken. Er is geen douche in de Pipo. Als je wilt douchen, kun je gebruik maken van de douche in ons huis. Verder staat er in het gras bij de Pipo een tuinset, parasol en twee grote ligstoelen waar je gebruik van kunt maken. Aan keukenspullen is er het volgende:

  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker
  • Borden, bekers, kopjes, bestek, glazen, kurketrekker, sinaasappelpers
  • Koffie, thee, filterzakjes, koffiemelk, suiker, zout, peper.

Kosten

De Pipowagen is te boeken in de periode van 1 maart tot 1 november. Voor een overnachting inclusief ontbijt betaal je bij ons voor 1 persoon €30,= en voor 2 personen €50,=.